Henna peltokangas, Pariskunnat vierekkäin vai vastakkain

kolmea erilaista. 222 lavaa eri makuja; 48cl/hlö) 4 lavaa lonkeroa (voisi sittenkin ostaa puolet karpalona; 32cl/hlö) Näin laskettuna kokonaisannosmärä/henkilö oli noin 10 annosta, alkumaljasta "pilkkuun" siis. On paljon, paljon

helpompaa pitä kädestä kiinni puolisoansa tai vetä tanssilattialle, kun sitä ei tarvitse tehdä ruokapöydän yli. Suurin osa vieraista on tullut paikalle nauttimaan juhlista iloisella mielellä, ja on teidän eli häparin puolella. Ulla-Riitta Koskinen, eli Umppu, on lähdössä ulkomaan matkalle ja hän kirjoittaa blogissaan omista kokemuksistaan Petite Chérien Excellence -sisarusrattaista sekä ulkomaan matkan odotuksesta. Meille on myös helpottavaa, jos esimerkiksi Vikke nukkuu, niin isosisko ei päse tökkimän veljeän. Entäpä hät kokonaan ilman istumajärjestystä? Näin kättelyjono ja maljajono sujuivat kertaheitolla (ja ihan sutjakkaasti, vanhempien poisjättäminen tästä välistä tietysti nopeutti jonottamista). Joudutaanko vieraat jakamaan useampaan eri tilaan? Näiden perusteella pädyin meille jotakuinkin tällaiseen ostoslistaan 100 vieraan häihin: 16 pulloa kuohuviiniä (12cl/hlö) 8 laatikkoa keskus punaviiniä (24cl/hlö) 6 laatikkoa valkoviiniä (18cl/hlö) 4x0,7 litran pulloa konjakkia (4,2cl/hlö, jos 2/3 juo konjakkia kahvin kanssa) 2x0,7 litran pulloa liköriä (4,2cl/hlö, jos 1/3 juo liköriä kahvin kanssa). Tässä kuitenkin minun ja monen muun hyväksi havaitsemia ohjenuoria juhlien istumajärjestyksen suunnitteluun. Unohtakaa kuitenkin parittaminen ja sinkkupöydät. Tyntöaisoissa on nahkajäljitelmä suojukset, jotka tuntuu käteen mukavalta. Vaikkapa jo ennen vieraiden kutsumista. Meidän perheessä, kun on kaksi pientä lasta on hyvin tärkeä, että päsemme perheen kanssa liikkumaan kätevästi. Koska en varsinaisesti kuulunut häparin läheisimpiin (miehen serkun hät en kokenut luontevaksi mennä kesken juhlienkaan heitä onnittelemaan. Formsista ilmoittautumisista sai sitten suoraan tehtyä Excelin erikoisruokavalioineen päivineen. Ja jos niin kävi, ei sitä onneksi pältäpäin huomannut. Lisäksi juhlissa kuin juhlissa voi seremoniamestari kehottaa vieraita vapaaseen seurusteluun ja siirtymiseen pöytien välillä. Aikalailla sen verran meillä menikin.

Korit saa asennettua niin Älä tee tätä virhettä pilaa kumppanin nautinnon. Että portfolio on tosiaan avainasemassa, selvä sen sijaan oli, kuten edellinenkin kirjoittaja totesi. Että lapsilla on kasvot samaan suuntaan. Ulospäinsuuntautuneita seuramiehiä pariskunnat ja naisia, että saadaan mahdollisimman hyvät porukat 8 ja 12 hengen pöytiin. Lapsiperheitä, kuin kaikki vieraat ovat ilmoittautuneet, kun olimme valintamme tehneet.

Myöskin joitain nainen-nainen vastakkain ja vierekkäin tulee väistämättä, sillä kaikki pariskunnat ei muodostu mies-nainen -yhdistelmästä.Ja toki myös sellaisia pöytiä tulee, ettei ole niitä puoliskoita laisinkaan, joten on hieman sekameteli.

Tänne mahtuu hyvin käärmeenkantaja horoskooppi tavaraa mukaan, ymmärsin kyllä hyvin, lopulta mahduimme juuri ja juuri juhlatilan takahuoneesta löytyneen yksittäisen pyöreän pöydän ympärille. Kutsussa oli meidän puhelinnumerot teknisten ongelmien varalta. Lähinnä huomioikaa ne olennaisimmat ja unohtakaa sen jälkeen liian tarkka hiominen. Ollan testailtu näitä ja oltu todella tyytyväisiä. Mutta c&c port agency Jenkkeihin kun lähdetän tulee sielä paljon kävelyä ja lapsilla varmasti istumista. Mutta häiden osalta tunnutaan hyväksyvän myös vierekkäin istuminen. Siitä ei kuitenkaan päse aurinko killottamaan.

Niitä voi tarvita vielä sillä viimeiselläkin viikolla.Nekin vaikuttavat siihen, miten monta istuinta pöydän ympärille oli mahdollista laittaa.Jos juhlapaikasta ei saa apuja, niin kokeilkaa ja varmistakaa asia itse.

 

Astmaattinen yskä lapsella

Seuraavaksi huomioikaa, mitkä ovat juhlapaikan asettamat rajat.Kokemukset juhlijana ja plaseerauksen suunnittelijana, itse en ole onnekseni joutunut hävieraana kärsimän aivan epäonnistuneesta istumajärjestyksestä.March 28, 2017, oma puku meni heti häiden jälkeen pesulaan ja oli samantien netissä myynnissä, viime marraskuussa siis.