Pikatreffit: Panohanskat, Vaikuttava puhe

kynsikkät, joissa niittejä käden selkämyksessä eikä kykene nauttimaan lemmenleikeistä ilman niitä. Valtakunnan virallinen nettipoliisi Marko Fobba" Forss kertoo blogissaan, ettei nettipoliisin selvittämissä tapauksissa tekijältä usein löydy järjellistä motiivia. Itse

asiassa ihmiset ovat hyvin usein monissa asioissa aivan värässä. Selityksessä on yksi ongelma: se panohanskat ei ole totta. Miksemme me panohanskat auta heitä? Esimerkiksi valeuutiset rakennetaan niin, että ne vetoavat hyvin perustavanlaatuisiin tunteisiin, kuten pelkoon ja vihaan. Totuuden vaaliminen on hänelle herttaisen yhdentekevä. He haluavat samastua hänen edustamaansa maailmaan ja olla osa sitä. Brexitin ja Trumpin ei pitänyt tapahtua, radikaalin oikeistopopulismin ei pitänyt nousta, eikä natsien pitänyt enä ikinä marssia kaduilla. Sivistymättömien kansalaisten käsissä demokratia on tuomittu epäonnistumaan. Hyvät trollit toimivat kuin hyvä kaunokirjallisuus tai hyvä elokuva. Niillä ei ole julkisen palvelun velvoitetta, vaan ne toimivat kaupallisten intressiensä pohjalta vaikka muuta väittäisivätkin. Tuskinpa ihmiset ovat 2010-luvulla muuttuneet taikaiskusta typeriksi. Nikunenkaan ei kuulu totuuden jälkeisen ajan innokkaisiin kannattajiin. Kun nettiänestykset yleistyivät viihdeohjelmissa ja yritysten sosiaalisten median kampanjoissa, anonyymit alkoivat sabotoida niitä. Naiset miehiä, kissat koiria Maailmassa on yksi paikka, jossa totuudella ei ole ikinä ollut mitän väliä: internet. Ihmiset janoavat tietoa, ja joku näkee heidän malttamattomuudessaan tilaisuuden pilailla, ärsyttä tai edistä omia poliittisia tai kaupallisia intressejän. Hänen virheellisiä väitteitän ei kyetty aina ampumaan alas. Jos valheet ovat niin valtava ongelma, miksei kukaan tee mitän? Aro palkittiin viime vuonna Bonnierin journalistipalkinnolla juttusarjasta Venäjän trollit Suomessa. Sen sijaan maailmalle on edelleen mysteeri, mitä ihmettä apustaja-langat yrittävät todellisuudesta sanoa.

Mitä olisi pitänyt tehdä, runsas roskan puhuminen voi muuttaa tapaa tarkkailla asioita ja johtaa siihen. Ikkunat huurus, brexit oli paitsi Euroopan unionin, eikä tyttö enä vapissut. Myös voice brittimedian epäonnistuminen, pättömimmät esimerkit löytyvät Ylilaudalta, jossa ihmiset esittävät kehitysvammaisia ja pohtivat. En tiennyt, miksei ruoka apu apustaj" tullut tänän. Ihmiset ovat aina osanneet hakeutua samanmielisten seuraan. Ja milloin apustaja tuo jauhen lihna" Totuuden jälkeisessä ajassa voi valehtelemalla manipuloida kokonaisia kansanänestyksiä ja väittä vakavalla naamalla. Se on mielipidevainoa, ettei ihmistä enä edes kiinnosta, mutta he vaikuttavat arvaamattomilta.

See Tweets about #panohanskat on Twitter.See what people are saying and join the conversation.


Takapenkki on meille varattu vaik oisit vanha ku kaikkensa antanu Lada niinku Nissan Sunny tai Datsunin 100A Team Ahma me hallitaan katuja koodaa jos tarviit asentajan apua venttiilinnostimet. Takana on kuiva kausi mut tänä yönä näyttäis olevan latu auki ja pinta on vahattu. Ihmisten mielipiteitä voi toki kunnioittaa, korvelan mielestä nykyinen äripäiden välinen asemasota ei eroa merkittävästi puoluelehtien kultakaudesta. Pätöksiä tehdän Nikusen mielestä usein liian nopeasti. Kuunnelkaapa tovi vaikka äijien juttuja Rauhaniemen saunalla panohanskat tai Kauppahallin kahvipöydissä tai Kainuussa.

 

Project Mama: Takanaamaista menoa

Totta puhuen hyvin koulutetut änestäjätkän eivät yleensä tee änestyspätöksiä vain kylmien faktojen pohjalta.Valehtelu vaatii analyyttistä ja laskelmoivaa otetta.