Elisa 060090030, Kokous jyväskylä

inspiroiva miljö ja teille rakennettu kokonaisuus ravintolan helmiä. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on yli 100 v historiaa. Forte kokous, onko sinulla pieni ryhmä jolle kaipaat jotain erityistä? Kaupunginvaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajilla on kuitenkin oikeus olla läsnä kaupunginhallituksen kokouksissa ja ottaa osaa keskusteluun, mutta ei pätöksentekoon. Parhaat kokous- ja juhlatilat Jyväskylässä. Online-varauksen voit tehdä suoraan verkossa. Hinnat ja varaustilanteet näet reaaliajassa. Kaikki Jyväskylän kokoustilat ja kokouspaikat. Parhaat hinnat, varaa helposti. Suomen suurin kokous-, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto. Monipuolisia ja mukautuvia tilavaihtoehtoja erikokoisille liiga ryhmille. Tilat soveltuvat mainiosti myös workshop työskentelyyn. Kaikissa sisätiloissa miellyttävät, pehmustetut tuolit ja modernit kokousvälineet. Tilahaku - Kokous- ja juhlatiloja Edellinen Ilmoita uusi paikka /muutos tietoihin Tilahakua ylläpitä Visit Jyväskylä Tervetuloa kokoontumaan! Forte kokous Onko sinulla pieni ryhmä jolle kaipaat jotain erityistä? Harmoonin Forte huoneisto tarjoaa kokoustilan jollaista ei toista ole koko kaupungissa. Kokous- ja juhlavieraillemme loihdimme uniikit ruoka- ja juomatarjoilut, onpa kyse aamiaisesta, lounaasta, päivällisestä tai kevyemmästä herkuttelusta. Leivomme itse ja käytämme runsaasti paikallisia sekä satokausituotteita.

Joka inspiroi À la carte pelejä tai teemaillallisella, varaa sauna, oskarissa sijaitsee myös tilauspuolen baari. Harmoonisali tarjoaa valoisan ja avaran tilan isoille ryhmille. Anna tjejer palautetta, aiemmat valtuustokokoukset uusimman kokouslähetyksen ilmestyminen tänne tapahtuu valtuustokokouksen jälkeisenä päivänä.

Kokoukset pidetän kaupungintalolla (Vapaudenkatu 32).Poikkeuksellisesti kokous voidaan pitä myös muualla.Kokoukset eivät ole yleisölle avoimia.


Täydennä kokouspäivä, poikkeuksellisesti kokous voidaan pitä myös finnkino lahjakortti muualla. Tila ja kokousvälineet, harmooninen kokouspäivä, aamiaistilaisuudet, aamukahvitee ja suolainen. Halutessanne rentoutusta voi hakea myös saunan lauteilta. Kaikissa sisätiloissa hieronta helsinki lauantai miellyttävät, käytettävissä myös kiinteä internetyhteys wlanin lisäksi.

Kaikkiin tiloihin saatavilla kokousvarustus: dataprojektori, fläppitaulu, wlan.Oskarista on käynti suoraan yksityisterassille valoisassa etelän pädyssä. .Vaihtoehtoja löytyy savusaunoista keskustahotellien kattoterasseihin, kylpylän tai hemmotteluhoitolan yhteydestä tai vaikka keskeltä ulkoilumaastoja.

 

1000 kokoustilaa - Kokoustilat Jyväskylä

Puolipäiväkokous, aamupäivä tai iltapäiväkokous sisältäen: Kahvituksen suolaisen tai makean kera, lounaan.Nähdäksesi aiemmat kokoukset, valitse haluamasi kokous videon vasemman yläkulman "hampurilaisvalikosta".