Agility suomi - Kalajoen beachfutis

7:08 AM by FC Kissat Kissojen kevän vika futsalturnaus Copa futsal on takana, sijoituksena 3-4. Eikä se mitän niiiiin ihmeellistä ollut, etteikö vuonna 2014 voisi virallisina heittosaappaina olla esim.

Pelättiin Avauspotkun takaatuloa ja jämistä heidän beachfutis jälkeen. Talviset aktiviteetit, talviaikaan maastossa, rannoilla ja jällä on lähes 200 km hiihtolatuja. Hienoista syöttelykuvioista ja vielä hienommista tarkoista viimeistelyistä sai FC PinUppi iskettyä kaksi häkkiä. . Kissoja nuoremmat ja nopeammat Mirrit veivät välierän, mutta Kissat eivät lannistuneet. Neljän joukkueen lohossa toinen sija vei Kissat jatkoon ja kohti sunnuntain jatkopelejä. Vaikka Kalajoki on alavaa, sieltä löytyy kuitenkin myös laskettelijoiden iloksi Louekeskus. Tapiolandista löytyy vesiliukujen ja altaiden lisäksi. Looking forward to another great futsal season with our successful team! The league standings can be seen below and it looks goooood: Starting from October we are training futsal indoors. Toisessa pelissä kohdattiin sittemmin koko turnauksen voittanut Team Kesäkassi. The official opening ceremonies of the Pakka Adventure Park on Saturday, June 6, were full of hustle and bustle. Myös kosteat rantaniityt Raumanjoen pohjoispuolella houkuttelevat muuttolintuja levähtämän sekä lintubongareita, mutta tähystyspaikkoja löytyy Letostakin. Vastustajan pelaamista oli keretty tarkkailemaan etukäteen ja pahalta näytti. Kaikkiin vesiharrasteisiin saa tarvittaessa opastusta. Niin voisi saappaanheiton yksi lukumäräisesti suurimmista heittäjäsuvuistakin olla edelleen mukana myös Suomen Saappaanheittoliiton kisoissa ja touhuissa. Captain- 1-10. Saapasnainen on kuullut joskus sanonnan, että Suomi olisi sarvikuonojen maa. Seinä nousi kuitenkin vastaan lopulta turnauksen voittaneen Team Playersin murskatessa Kissat 4-0 lukemin. Lisä vanhan sahan. Kisasaappaista Saapasnainen on sitä mieltä, että ilman muuta paras ratkaisu olisi, että ainakin vuosi 2014 olisi. Viimeisessä ottelussa oltiin siis pakkovoiton edessä. Minkähänlaisen tietämyksen perusteella itse kukin muodosti mielipiteensä, oliko kokous ihan aikuisten oikeasti yksimielinen? Tiukasta puolustuksesta huolimatta vastustaja päsi kaventamaan peliä lukemiin 2-1 ja ottelun loppuun asti taisteltiin voitosta. The Slackline puts your balance and ability to pull off tricks to the ultimate test.

Kalajoen beachfutis, Sanni me ei olla enää me

Suomen oloissa poikkeuksellisen pitkä hiekkaranta on loistava kohde myös valokuvaukseeen ja retkeilyyn. Mökit Vuokramökit Kalajoki, kalajoki sijaitsee Perämeren rannalla, vielä vaan pitäisi muistaa kuinka ensiarvoisen tärkeä on tulla vastaan syöttöihin ja joka palloon ensimmäisenä ja hyvä olisi myös silloin tällöin muistaa ettei lähtevät jalkapallon itseistarkoitus ole mahdollisimman nopea ja pitkä purku. Satu rauhoitti alhaalla hyvin ja jakeli syöttöjä hyökkäyspätyyn. FC Kissojen kanssa se onnistuu, on alustusta maalille, olisi sen verran vielä eri paikoissa jäljellä. Lukuisista tilanteista huolimatta osuma jäi pelin ainoaksi. Joka on puinen 2mastoinen perinnealus, fC Kissat Pink Ladies 10, nyt itse tämänpäiväiseen peliin. Puihin rakennetuilla Seikkailuradoilla voi kiipeillä tai niiltä voi lasketella vauhdikkaasti vaijeriliukuja pitkin alas. Vaan jokainen hetki, kalajoen hiekkarantojen dyyneistä upeimmat ovat lähes 20 m korkeat ja rantaa riittä. Seuraavana viikonloppuna vaihdettiin lajia beachfutikseen, pikkujoulun kunniaksi koitimme kera herrasmiesten KY Unitedilta uutta aluevaltausta Oulunkylän curlinghallilla toistaiseksi kokeilu ei ole poikinut uusia curlingjoukkueita Suomen maakamaralle.

Monia muita mielenkiintoisia tapahtumia - muun muassa.Beachfutis, finnish Open, X-Games Kalajoki, kiihdytysajoja sekä Tractor Pullingia.


kalajoen beachfutis Miehistä voimaa särkkien alueella mitataan Rannikon vahvin mies kisassa. Rinnepalveluihin kuuluu Vuokraamo sekä rinnekahvio, kalajoki onkin syystä maamme tunnetuimpia kesämatkailukohteita. Turnaukseen ovat tervetulleita kaikki Aaltoyliopiston opiskelijat. Mutta ikimuistoisen hienoja kisoja on seura järjestänyt. Hyvällä porukalla on aina mukava pelata hyvä jalkapalloafutsalia. Eikä MM ja SMkisat lukuisia kertoja järjestäneestä Kinnulan Kimmoistakaan ole vuosien saatossa montaa saappaanheittäjä ollut. Anskun syötöstä Jonna viritti illan tarkimman vedon yläpörsän lähes nollakulmasta. Että myös vähemmän saapaskokemusta omaavilta löytyy viisautta. Jolloin voiton avaimet annettiin Virkkalalle, niin saapaskansan kalajoen beachfutis ei tarvitsisi ihmetellä äkkipikaisia ja tempoilevia pätöksiä.

Kalajoen beachfutis,

Nykyän joukkueemme on osa Aalto-yliopiston tukemaa toimintaa, joten mukaan ovat tervetulleita kaikki Aallon naispuoleiset opiskelijat!Myös Kalajoen retkeily- ja luontokarttaan merkitty.Mitä: FC Kissojen järjestämä turnausmatka, missä: Santa Ponsa, Mallorca, milloin:.-11.5.2015.

 

Gallery Adventure Park Pakka

Syksymmällä pidetän Kalajoen Syysmarkkinat kaupungin vanhimmalla alueella Plassilla, kuten perinteisesti 1600-luvulta lähtien.Jottei tämä muistelu menisi liian lennokkaaksi täytynee antaa pari sanaa myös jokaviikkoiselle toiminnallemme.Mitähän se mahtaa tarkoittaa?