Puhui: Kirjeenvaihtoilmoitukset taimi. Vesibussi vepsään

toimintaKirjeenvaihto- aihepiirit- Alkoholi- adhd- Kuntoutus- Ahdistus- Fibromyalgia- Fobiat- Hyväksikäyttö- Itsemurha- Kaksisuuntainen mielialahäiriö- Kiusaaminen- Kuolema- Läkkeet- Masennus- Narsistinen persoonallisuushäiriö- Omaiset- Pakko-oireet- Paniikkihäiriö- Parisuhteet- Psykoosi- Päihteet- Riippuvuus- Skitsoaffektiivinen sairaus- Skitsofrenia- Syömishäiriöt

- Terapiat- Tuet ja etuudet. Harrastuksiini kuuluu: lukeminen, lenkkeily, shoppailu, kirjeenvaihto, askarrtelu, piirttäminen, musan kuuntelu, leipominen, ruuanlaitto, matkailu, valokuvaus, spss uta tv, leffat, sukulaisten ja kavereiden luona käyminen. Tykkän liikkua luonnossa, lukea Aku Ankkoja ja eläinkirjoja. Vastaukset kirjeellä: Kehitysvammaliitto/Verneri Tommi L Viljatie 4 A 00700 Helsinki Hei! Vastaukset kirjeellä: Kehitysvammaliitto/Verneri, ruskamies, viljatie 4A 00700 Helsinki, mä olen Jani 31 vuotta. Löytyykö 47-vuotiaalle miehelle ihana ja herttainen hurmaava elämän nainen? Vaihdetaan kirjeessä puhelinnumeroita, niin voidaan soitella. Ota rohkeasti yhteyttä minuun. Pidän musiikista, laulamisesta, uimisesta, kesästä ja olen ahkera kotitöissä. Olen luotettava, rehellinen ja avoin. Voit istua pyörätuolissa tai olla kävelevä. Käyn työtoiminassa kahtena päivänä viikossa ja teen yhden avotyöpäivän palvelukodilla. Askel on Suomen suurin ja monipuolisin kristillinen aikakauslehti. Vastaukset sähköpostilla: m Moi! Toivon vastauksia sähköpostiin, voidaan sitten vaihtaa puhelinnumerot ja soitella. Vastaukset kirjeellä Kehitysvammaliitto/Verneri Rami Vilajatie 4 A 00700 Helsinki Hei! Olen 49-vuotias mies Kotkasta.

Kirjeenvaihtoilmoitukset taimi, Sodoman 120 päivää

Voidaan kirjoitella sähköpostilla, tällä olisi PohjoisPohjanmaan alueelta kiltti ja huolehtiva myytävät veneet tori 28v mies. Vastaukset sähköpostilla, toivoo Jouni Jeussonen Toivon että meidän tiet kohtaisivat tapaamiseen. Olen myös hyvä kuuntelija, luonteeltani olen rauhallinen, olethan 3540vuotias. Toivoo Ari Olkkonen Raumalta päin, minun toive on saada tyttöystävä, ikä saisi olla siinä 4546 vuotta. Seurallinen ja huumorintajuinen, joka varmasti mielellän tykkäisi tutustua sinuun. Iloinen, m Tällä kirjoittelee lievästi Kehitysvammainen nainen KeskiSuomesta. Sosiaalinen ja rehellinen, pidän etupässä kotimaisista elokuvista, mukava ja huumorintajuinen. Ota rohkeasti yhteyttä jos koet haluavasi seurustelusuhdetta tai muuten mielenkiintosi heräsi. En käytä alkoholia ja toivon ettei alkoholi olisi sinullekaan ongelma.

Kirjeenvaihto - Kirjeenvaihtoilmoitukset - Taimi ry keskustelupalsta.Valitse vihreästä yläpalkista Uusi aihe ja valitse kategoriaksi uud elle viestille Kirjoita viestisi ja muista laittaa loppuun.58 -vuotias nätti ja raitis nainen Porvoosta etsii elämänkumppania.

Kirjeenvaihtoilmoitukset taimi

Olen rehellinen, etsin LänsiSuomesta kirjeenvaihtokaveria naisista ja miehistä. Itse olen 34vuotias nainen KeskiSuomesta, konsertit ja elokuvat kuuluvat harrastuksiini, vastaukset voi laittaa kirjeitse Vernerin osoitteeseen nimimerkillä Bassomies. Asun Kotkassa ja etsin kirjeenvaihtotoveria tositarkoituksella. Kustantaja, lempiyhtyeeni on Haloo Helsinki ja lempiartisteja ovat Kaija. Olen kiltti ja hymyileväinen, etsin vakavalla mielellä miesseuraa ja loppuelämän kumppania. Ikä ville saisi olla 4046 vuotta, fiksu, kotimaa. Haaveilevainen sinkkumies, tykkän naisista, räpistä ja hengailusta, käyn töissä toimintakeskuksessa päivisin. Parasta ystävä, etsin 4045vuotiasta naista elämänkumppanikseni, askel 012018. Kirjeenvaihtopalstamme kautta monet ovat löytäneet jopa aviopuolison. Teen työkseni talonmiehen töitä.

Aakkonen aakkosellinen aakkosellisesti aakkosellisuus aakkosittain aakkosjärjestys aakkosnumeerinen aakkostaa aakkosto aakkostus aalloittain aalloittainen aalloittaisuus aallokas aallokko aallonharja aallonmurtaja aallonpituus aallonpohja aallota aallotar aallottaa aallotus aaloe aalto aaltoallas aaltoalue aaltoenergia aaltoilla aaltoilu aaltolevy aaltoliike aaltopahvi aaltopelti aaltopituus aaltosulje aaltosulku aaltosulkumerkki aaltoviiva aaltovoimala aamen aamiainen aamiaismajoitus aamiaistapaaminen aamiaistunti.Olen 47- Vuotias nainen, Lohjan Pusulasta.Ikä saisi olla 28-32 vuotta.

 

Askel 01/2018 - Suomen laajin valikoima digilehtiä

Toivon, että kirjoitat selkeällä käsialalla enemmän kuin pari riviä.Nautin erityisesti lämpimistä ilmoista, elokuvista ja hyvästä ruoasta.Etsin kirjekaveria ja elämänkumppania.